{Vigyázz! Kész! Posztolj!} Kedvenc zenék



Nagyon sok Zenét meghallgatok,alternatív zene hallgatónak mondanám magam ,de néha évszaktól,kedvtől ,élet helyzettől is függ hogy milyen zenét hallgatok.Néha vissza szoktam hallgatni a nagyon régen tetszikelt zenéket.


 Szeretem a zenéket Acapellában meghalgatni nem is tudom hogy hogyan alakult ez ki nállam hogy minden zenének megkeresem az Acapellás változatát és azt halgatom meg, de azota amiota ez kialakult én minden zenét Acapellás vezrioban KEDVELEK  meghalgatni.



Acapella : Itt van az én youtube Lejátszási listám ->






Forrás: Wikipédia:

Az a cappella elnevezés hangszerkíséret nélküli többszólamú kórusműre, annak előadásmódjára, illetve előadóira egyaránt utalhat. Eredetileg csak polifon egyházi zenére alkalmazták, ma főként hangszeres kíséret nélküli énekkari előadásmódot jelöl. Az olasz nyelvből a 16. században elterjedt kifejezés jelentése: „templomi stílusban”, és onnan ered, hogy a Sixtus-kápolna karzatán csak az énekeseknek volt hely. A stílus a 15. században alakult ki, csúcsát a 16. század végén Palestrina műveiben érte el. Helyét a 17. században a kantáta műfaja vette át, amelyben az éneket már hangszeres szólamok kísérték. Nemcsak a klasszikus zene, hanem könnyűzene megszólaltatására is alkalmas.

5/1

Pentatonix Youtube chanel Google+Official 
Wikipedia : Pentatonix































































5/2 Disney Medly



















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése